Эксклюзив! Интервью с солистом группы  ‘Тик’ Виктором Бронюком  специально для Wedding.ua. Часть 2

 Какие обязанности по дому Вы выполняете?
У нас немає розділень обов’язків, хто що встигає, то й те і робить. Якщо я маю час та настрій, то можу і попилососити і підлогу помити, і дітей нагодувати. Готую частіше я, дуже люблю цю справу і вважаю кулінарію – своєрідним творчим майданчиком, на якому можна експериментувати. Шкода, не завжди на це вистачає часу, але коли є вільна хвилинка – із задоволенням щось приготую.

 Вы – идеальный мужчина, так как часто дарите цветы. Объясните, пожалуйста, всем мужчинам Украины, как это важно!
А сенс? Якщо людина не вважає це потрібним, то якби ти не пояснював, її не переконати. До всього маєш прийти сам. Я люблю радувати свою дружину, доньку, маму. Я щасливий, коли вони щасливі. Хотілося б, щоб у чоловіків чоловіче щастя було не лише у пиві, рок-н-ролі, а й тому, щоб дарувати задоволення своїм жінкам.

Виктор Бронюк с женой
 Что Вы почувствовали, когда Татьяна сказала, что беременна?
Це неймовірні відчуття, які не описати словами. Хочеться і сміятись і плаати одночасно.

 Кто выбирал имя для доченьки и сина? (у Виктора дочка Ева и сын Даниил)
 Разом. Єва – коротке ім’я, легше буде зошити у школі підписувати (сміється). Ім’я для  Дані  було  теж спонтанним вибором. 

 Вы рисуете картины. Скажите, что чаще всего на них изображено?
Дивлячись, коли і що малюю. Якщо малюю із дітками, то вони просять намалювати маму, тата, бабусь, дідусів, нашу машину, песика, котика і тд. Коли ж малюю сам, то частіше це пейзажі. Нещодавно для сусіда намалював корову у полі. Він дуже хотів таку картину, шукав її усюди, а я сів і намалював.

 Кто Вас вдохновляет на создание песен?
Не можу однозначно сказати. Мабуть, життя, багатогранне та цікаве, люди.

Виктор Бронюк
 Где Вы отдыхаете? Как празднуете годовщины?
Я люблю відпочивати вдома. Люблю коли у нашому домі збираються друзі. Коли можна під гітару поспівати пісень, поспілкуватись, згадати щось. Якщо ми не на гастролях та є така можливість обов’язково збираємось вдома, запрошуємо сусідів, друзів, колег і святкуємо річниці та інші свята у домашній обстановці.

 Что бы Вы хотели пожелать пользователям нашего портала?
Щастя, здоров’я, кохання та натхнення. Бережіть один одного, цінуйте та цілуйтеся, бо Ви того варті!


Ваш Віктор Бронюк