Скромна чарівність буржуазії – перше що спадає на думку при відвідуванні ресторану ‘ЛенМар’ в готелі Дюк Одеса. Але інтер’єр аж ніяк не головна особливість ресторану.
Основна особливість – звичайно ж, кухня. У ресторані ‘ЛенМар’ всі страви готуються за перевіреним часом і зарекомендували себе в Європі. Европейська кухня становить основне меню ресторану ‘ЛенМар’.
Тільки найсвіжіші продукти з Франції, Італії та Іспанії використовуються для приготування страв. Особливою гордістю шеф-кухаря одеського ресторану ‘ЛенМар’ є страви зі свіжої риби і морепродуктів.
Симбіоз унікальних елементів кожної страви дозволяє отримати справжнє гастрономічне насолоду. Але меню ресторану було б неповним, якби його не урізноманітнили традиційні шедеври одеської та української кухні.
Окремої уваги в ресторані заслуговує винна карта, яка не тільки радує достатком представлених позицій, але і помірними цінами. Сомельє ресторану при відборі позицій користувався принципом співвідношення ціни і якості, без переплати за бренд.
Одеський ресторан ‘ЛенМар’ перевертає звичні уявлення про готельних ресторанах, ще раз підкреслюючи вишуканість і неповторність Готелю Дюк. Сніданок або романтична вечеря, діловий обід або дружня вечірка – незалежно від приводу, ресторан ‘ЛенМар’ Ваш ідеальний вибір.