Ресторан ‘Трипільське сонце’ – це новий комфортабельний майданчик для Ваших заходів, побудований з урахуванням сучасних технологій з екологічно чистих природних матеріалів , у дизайні якого вдало поєднуються сучасні тренди та етнічні мотиви.

Насамперед, хотілося б відзначити можливості місткості нового ресторану, в якому можна розмістити до 300 осіб при банкетної розсадці і до 500 гостей при проведенні фуршету.

Також зручний зал для проведення конференцій, він має все необхідне сучасне обладнання, включаючи великий екран (4х2,5м) і потужний проектор, що використовує для підключення бездротові технології.

Що стосується кухні, то вона оновлена новими стравами з нещодавно відкритого тандира і справжній українській печі. На сторінках нашого меню втнаявності страви української, європейської та авторської кухні. І звичайно, більшість з них – це рецепти ‘Берегині’ ресторану Галини Іванівни Лосевой, що втілені призером міжнародних кулінарних конкурсів, шеф-кухарем Вадимом Подпокровным.