Мабуть, у Києві більше немає ресторанів, які могли б похвалитися поєднанням чудової європейської кухні, аристократичного інтер’єру та неповторної атмосфери, притаманній виключно закладам високого рівня. Ресторан Lavilia розташований в будівлі, в будівництво якої був покладений проект Гійома де Боплана – відомого архітектора ХVII століття. Чотириметрові стелі, класична ліпнина, покрита золотою паталью, стельовий розпис – все це захоплююча дух пишність чудово гармонує з сучасними, але розкішними меблями ручної роботи, з розкішними люстрами з богемського кришталю і вишуканим імператорським посудом.

Атмосфері Lavilia не підійде жоден із звичайних визначень. ‘Затишно’, ‘приємно’, ‘комфортабельно’, навіть ‘урочисто’ – кожне з цих слів буде вірним, але всі вони разом не передадуть того відчуття, яке відчуваєш, коли переступаєш поріг цього чудового місця.

Банкетні можливості Lavilia представлені трьома залами: ‘Камінним’, ‘Червоним палацовим’ і ‘Бальним’.

Перший – це місце, що поєднує спокій і сімейний затишок, розрахований на 40 осіб; другий зал – на 60, і третій має 90 місць – ідеальний вибір для проведення будь-яких урочистих заходів: банкетів, прийомів, фуршетів, а також балів. Тут у вихорі танцю зможе вільно закружляти 75 пар. Просторі зали, елегантний інтер’єр, чудова сервіровка столів, бездоганний сервіс – все це зможе підкреслити важливість і винятковість заходу.

Кулінарна майстерність високопрофесійних кухарів по-справжньому здатна творити чудеса і перетворити будь-який захід у свято насолоди вишуканим смаком першокласних блюд.

Шеф-кухар ресторану надасть Вашій увазі нову французьку, українську та європейську кухні, де традиційна класика буде поєднуватися з оригінальним баченням мандрівника і космополіта. Також в Lavilia Ви зможете замовити чудове домашнє морозиво або низькокалорійний десерт.

Додайте до всього вищезгаданого зворушливо-теплу м’яку випічку на камені (хліб, у тому числі і бездріжджовий, а також зі всілякими добавками), відмінний вибір страв з найсвіжішого добірного м’яса (‘Княжа втіха’) і оригінальних салатів, рецепти яких запозичені з кулінарних книг 1895 року, а також чудову чайну карту, і Ви отримаєте уявлення, нехай й неповне, про меню ресторану.

Остаточне ж враження можна скласти, побувавши тут хоч раз, побачивши своїми очима і покуштувавши кілька чудових страв у Lavilia – гідного продовжувача славних традицій слов’янської аристократії. Ласкаво просимо, панове!

Кількість людей в залах:

  • Камінний – 30 (фуршет – 40)
  • Червоний палацовий – 40 (фуршет – 50)
  • Бальний – 90
  • 2 літні тераси (працюють в теплу пору року)– 15 (фуршет – 25)
  • Фуршети у дворі готельно-ресторанного комплексу (в теплу пору) – 120