Ресторан ‘Арарат’ предлагает банкетные залы на 65 и 250 человек. Наш ресторан идеально подходит как для романтического ужина при свечах, так и для больших корпоративных мероприятий, проведения свадьбы, торжеств, юбилея, семейного праздника. Мы стараемся сделать так, что бы любое Ваше торжество прошло в ярких красках и запомнилось на долгие годы.

Главным преимуществом нашего ресторана можно назвать то, что в состав персонала входят исключительно первоклассные повара, администраторы и официанты, а также музыканты, которые предоставляют живое музыкальное сопровождение мероприятий.

Ваш праздник в ресторане ‘Арарат’ станет незабываемым и подарит Вам и Вашим гостям массу положительных эмоций.

Мангал – меню

Шашлик ‘АрАрАт’

(свинина: ошийок, реберця, вирізка,  каре баранини, каре телятини, люля-кебаб із яловичини, подається зі свіжими томатами, маринованою цибулею, печеним часником та зеленню)

1600 790
Шашлик зі свинини:
•        Ошийок 100 36
•        Реберця 100 36
•        Корейка 100 38
•       Вирізка 100 40
Люля-кебаб:
•        Баранина 100 39
•       Яловичина 100 30
Страви на решітці:
•        Дорадо 100 89
•        Стейк із лосося 100 85
•        Річкова форель 100 77
•        Скумбрія 100 49
•        Курячі крильця 100 18
•        Перепілка 100 45
•        Каре  баранини 100 75
•        Каре  телятини 100 65
•       Овочеві витребеньки

(томати, перець болгарський, баклажан, цукіні, часник, заправлені оливковою олією та паприкою)

250 78
•       Печериці 100 20
Лаваш-шашлик:
•        З  печерицями та сиром сулугуні 170 28
•        З беконом та сиром сулугуні 170 32
•       З сиром сулугуні та зеленню 125 26
Картопля по-козацьки (печена на жару з сальцем) 100

18

Холодні закуски

Короп фарширований 100 30
Короп фарширований грибами та беконом 100 35
Судак фарширований 100 40
Щука фарширована 100 40
Курка фарширована баликом та сиром 100 30
Курка фарширована млинцями з грибами 100 28
Курка фарширована омлетами 100 26
Язик заливний 350 85
‘Язик до ‘АрАрАту’ доведе’ (телячий язичок з трьома соусами) 100/45 65
Пеньочки із гостреньких кабачків 300 85
Торт печінковий 100 24
Торт печінковий з грибами та сиром 100 26
Капуста цвітна в клярі та сухариках 200 35
Млинець ‘Під ікру’ (млинець, сир твердий, масло вершкове, зелень – ріжеться на 6 шматочків) 200 36
Помідорчики чері фаршировані сиром фета 200 86
Асорті з млинців (бринза з часником, фета з зеленню; ‘Апетитна закуска’) 400 79
Бринза з зеленню 80/20 28
‘Польовські мухомори’ (яйця фаршировані грибним мусом та капарцями) 200 43
‘Соління з кадки’ (бочкові помідори та огірочки, капуста пелюстка, маринований часник) 350 48
Зелень ‘Щойно з грядки’ (свіжа зелень) 70 30
‘Солохин город’ (асорті зі свіжих овочів та зелені) 270 68
Сирне плато ‘Гуляння богів’ (асорті сирів: голандський, сулугуні, мармуровий, маасдамер, мед, виноград, горішки) 200/50 87
‘Сальце з торбинки козака’  (українське сало, сало чорне, сало червоне, крем-сало з часником та зеленню, хрін та гірчиця) 200/70 58
Закусь ‘Гетьманська’ (запечені буженина, ковбаса селянська, рулет із підчеревини з хріном та гірчицею ) 210 98
‘Панські примхи’ (набір м’ясних копченостей) 200 79
‘Козацькі забаганки’  (житні грінки з часником, бочкові огірки та помідори, квашена капуста, сало, оселедець) 400 55
Малосольні огірочки (з кропом, часничком, та  запашною соняшниковою олією) 200 55
Можож 100 25
Пікантні томати (томати з часничком, майонезом та сиром) 200 48
Грибочки з бочки 100 20
‘Рибацькі побрехеньки’ (оселедчик, маринований за особливим рецептом, подається з маринованою цибулькою) 100/50 29
‘Морська хвиля’(скумбрія,маринована по-домашньому) 100/50 35
‘Тещині забобони’ (набір баклажанних рулетиків) 240 85
Маслини/оливки 50 25
Огірок свіжий 100 18
Перець свіжий 100 28
Помідор свіжий 100 25

Салати

ТЕПЛІ САЛАТИ:
•         ‘Солом’яний бичок’ (вирізка теляча , томати, огірки, перець печений, салат, заправлений  соусом на основі оливкової олії) 200 95
•         ‘Індичка в карамелі’  (філе індички, обсмажене методом фламбе, карамелізовані яблука, томлений перець болгарський, салат, мигдаль) 200 69
•        ‘Вишуканий’ (свинина, баклажани, гриби смажені, перець болгарський, цукіні, часник, заправлений соусом від шеф-повара) 200 85
ФРЕШ-САЛАТИ:
•         ‘Єреванський’ ( салат, томати, огірки, перець болгарський, цибуля кримська, бринза, маслини, заправлений гірчичним соусом) 250 75
•         ‘Лобіо’ (квасоля червона, томати, авокадо, цибуля, перець болгарський, соус чилі, олія оливкива) 240 73
•        ‘Ім Гюх (Моє село)’ (огірки свіжі, перець болгарський, томати свіжі, салат, сметана/майонез/олія соняшникова запашна) 250 75
•        ‘Монастирський’ (капуста, морква, зелень, олія соняшникова) 250 29
•        ‘Говерлянка’ (капуста пекінська, яйце, томати, перець болгарський, сир твердий,  горіх грецький, лимонний фреш, хмелі-сунелі, соняшникова олія) 200 42
САЛАТИ ІЗ РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ:
•        ‘Каприз Русалки’ ( шийки креветок, редис Дайкон, томати, салат, соус якіторі, кунжут, заправлений оливковою олією) 250 109
•        ‘Царський’ (кальмари гриль, шийки креветок, мідії, ікра червона, яйця, огірок свіжий, сік лимона, майонез) 240 120
•        ‘Перлина’ (печінка тріски, яйца, цибуля, огірки солоні, сир твердий, заправлений майонезом) 220 89
•        ‘Флагман’ (філе лосося с/с, сир моцарелла, перець болгарський, огірки свіжі, кукурудза,  заправлений майонезом ) 250 79
•        ‘Найський’ (крабові палички, капуста пекінська, огірки свіжі, кукурудза, яйця, заправлений майонезом) 220 32
 М’ЯСНІ САЛАТИ:
•        ‘Клеопатра’ (копчене куряче філе, яйце, чорнослив маринований у вині, ананас, кедровий горіх, заправлений майонезом) 230 55
•        ‘Фігаро’ (куряче філе гриль, печериці смажені, ананас, кукурудза, яйце, заправлений майонезом) 220 42
•        ‘Оригінальний’ (язик телячий, балик, огірки солоні, яйце, сир твердий, печериці мариновані, заправлений майонезом) 220 55
•        ‘Язиката Феська’ (печінка яловича смажена, язик телячий, яйце, огірки солоні, заправлений майонезом) 220 60
•        ‘Цезар по-вірменськи’ (куряче філе гриль, балик, капуста пекінська, огірки свіжі, томати, кукурудза, морква по-корейськи, заправлений майонезом) 250 51
•        ‘АрАрАт’ (куряче філе гриль, яйця, печериці мариновані, огірки свіжі, морква по-корейськи, заправлений  майонезом) 250 49
•        ‘Вітязь’ (балик, томати, цибуля, сир твердий, яйця, заправлений майонезом) 220 45
•       ‘Феєрія’(пекінська капуста, балик копчений, томати, сир Фета, заправлений запашною соняшниковою олією) 240 56
•       ‘Баклажанчик’(баклажани, томати, бринза,філе куряче, часник, заправлений майонезом) 250 69
•       ‘Лісова галявина’(смажені гриби, томати, філе куряче, грецький горіх, часник, заправлений майонезом) 240 59
•        ‘Салат тітоньки Афіян ‘ (язик телячий, мариновані печериці, огірки свіжі, цибуля маринована, заправлений майонезом) 220 59

Гарячі закуски

Жюльєн в лаваші (класичний жюльен с куркою гриль) 165 39
Млинці по-вірменськи  ( пряний м’ясний фарш, загорнутий у тонкий лаваш. Подаются зі сметаною) 120/35 39
Бурум  (телятина, запечена в лаваші з сиром, грибами та  цибулею) 250 60
‘Мамина долма’ (ніжний фарш із яловичини, рису, цибулі та спецій у виноградному листі ) 200/30 65
Деруни-роли  XXL (подаються зі сметанкою): 150/50 29
•        ‘Вірменські’  (з бринзою) 200/50 35
•        ‘Селянські’ (зі шкварками та цибулею ) 200/50 35
•        ‘Французькі’ (з жюльєном) 200/50 49
•       ‘Мега-роли’ (роли всі разом) 750/100 148
‘Смачна тарілка’(кільця кальмарів, нагітси, цибулячі кільця, сирні палички) 280/85 120

 

Хачапурі:
•        Аджарський (у вигляді ‘човника’ –  з сиром сулугуні та яйцем) 450 75
•        Мегрельский (у вигляді ‘сонечка’ – з подвійним сиром сулугуні) 400 75

Основні гарячі страви

‘Мрія рибалки’ (цілі коропці, смажені на пательні до хрумкої скоринки) 100 28
‘Рибка для панночки’ (філе коропчика, запечене під грибним соусом) 210/15 82
Риба ‘Морський бриз’ (запечена з овочами під сиром) 240 82
‘Золота рибка’ (запечена з грибами під сиром) 240 85
‘Княжа страва’ (запечене філе лосося з лимоном, білим вином і чебрецем, подається з вершково-лимонним соусом на подушці із цукіні) 170/30/50 265
Завиванці  із судака  (фаршировані шийками креветок  та запечені під соусом ‘Дор блю’) 200 150
‘Королівська риба’ (лосось і мерлуза з овочами в соусі дор блю) 200 119
Риба смажена ‘Фрегат’ 100 55
Рибні котлетки 75 45
Рулет із індички з вишнями та сливовим соусом 130/30 59
Стейк із індички з журавлиним соусом 150/50/30 72
Качка з яблуками 100 52
Качка в кисло-солодкому соусі 100 52
Курка запечена 100 46
Куряча відбивна з ананасом під сиром 170 54
Куряча кишеня 200 78
Куряча відбивна ‘Жар-птиця’ 130 45
Курочка по-домашньому 100 46
‘Пекельні крильця на решітці’  (крильця з медом, запечені в чілі соусі) 100 25
Кролик у вишневому пиві 100 60
Телятина по-мисливськи (тушкована з овочами та мисливськими ковбасками) 250 118
Філе-міньйон (соковитий стейк із телячої вирізки, на овочевій подушці, подається з гранатовим соусом ) 120/60 98
Антрекот

(ніжне філе телятини, обсмажене, у червоному вині з часником та травами, подається зі смаженою цибулею)

200 95
‘Файна пані’ (медальйони  із телятини на шпинатній подушці під вершковим соусом) 210 99
Тжвжик (ніжна теляча печінка, обсмажена з цибулею) 250 49
Рулька ‘Вепряче коліно’ (свинна рулька, запечена в пиві) 100 39
Реберця ‘Медові’ 100 35
Реберця тушковані у вершках 100 39
Крученики з грибами 200 55
Котлети м’ясні ‘Ситні’ 110 46
Ковбаски індичі 100 49
Ковбаски курячі з грибами 100 49
Кальмар в клярі 200 59
Свіжина на дерунах 400/35 95
Эскалоп зі свинини
•        З печерицями та сиром 170 58
•        З томатами  та сиром 170 54
•       З беконом та сиром 170 56
Хашлама по-армянськи (м’ясо бараніни або телятини, томати, перець, цибуля, картопля) 350 95
Відбивна у хрумкій скоринці з пармезаном 140 49

Гарніри

  Грамм Грн.
Картопля по-козацьки (печена на жару з сальцем) 100 18
Картопля ‘Смачненька’ (з вершковим маслом, часником, кропом та сметанкою) 200 18
Картопляне пюре 200 18
Картопля по-селянськи  (ароматна, запечена картопля в мундирах з часником та  зеленню) 200 18
Картопля по-домашньому (смажена брусочками на пательні з цибулею) 200 18
Картопля по-армянськи (з армянськими приправами) 250 25

 

Плов 300 55
Рис 200 19
Рис ‘Мозаїка’ (з овочами) 260 54

Десерти

Грамм Грн.
Шоколадний фондан (подається з кулькою морозива) 125/30 45
Наполеон 150 40
Медовик (з чорносливом та горішками) 150 40
Морозиво (пломбір або шоколадне) 100 18
Морозиво ‘Фруктовий рай’ 200 35
Млинці з сиром та родзинками ‘Домашні’ 160/50 38
Млинці з маком та медом ‘Червоні маки’ 150/30 38
Млинці ‘Ласунка’ (шоколадні млинці з вершковим кремом та вишнею) 150/30 40
Фрукти:
•        Апельсин 100 17
•        Лимон з цукром 50/30 10
•        Банан 100 13
•        Ківі 100 19
•        Яблуко 100 13